Over ons

Clodette by Serax is een Belgisch label dat staat voor pure, stijlvolle ontwerpen die net dat tikje anders zijn. De kern van dit label zijn Karen van Winkel en Veerle Dobbelaere.

Beide dames hebben hun pluimen al verdiend op andere domeinen. Karen is een gevierde fotografe wiens werk te zien is in zowel interieur-, reis- als foodbladen. Ze heeft een voorliefde voor tafelen en koken en maakte als cupcakedesigner het boek Sweet Stuff waar ze zowel de recepten voor uitschreef als de fotografie op zich nam.
Veerle Dobbelaere is het meest gekend als actrice. Ze speelde onvergetelijke rollen op zowel televisie, film als in theater. Ontwerpen is haar met de paplepel ingegeven en in 2004 richtte ze haar eigen label DOBS. op.

In april 2010 ontmoetten ze elkaar naar en al gauw bleek dat ze elkaar vonden in hun passie voor frisse, aparte ontwerpen van eigen bodem. Allebei houden ze van het leven, genieten ze van lekkere en mooie dingen en willen dat delen met familie en vrienden.
Uit die liefde ontstond het label Clodette. Met hun ontwerpen willen ze poëzie brengen in de harten en de huizen van de mensen. Ieder stuk heeft een ziel en een verhaal. Vandaar de keuze voor hun handelsmerk, een knoopje. Hét middel om dingen samen te brengen. En dat is ook wat hun ontwerpen doen, ze brengen mensen samen. De collectie ademt een nostalgische vrouwelijkheid uit en tovert een glimlach op ieders gezicht.

Neem zeker een kijkje tussen onze verkooppunten om te ontdekken waar je Clodette vindt bij jou in de buurt.

Wil je graag de Clodette-collectie verkopen? Gan dan naar serax.com, daar vind je alle nodige informatie onder de rubriek "contact".

Heb je opmerkingen, een vraag of wil je gewoon iets met ons delen? Dat kan nog steeds via info@clodette.be...we horen graag van jullie!

Hele fijne groeten vanuit Antwerpen,

Karen en Veerle.

Clodette by serax, een huis-, tuin- en keukencollectie die betovert.wetvanclodette